Brit-Am Survey 2021
Continued from Answer 16: Larry.
Re: Brit-Am Questionaire for 2021
 ^^^^^^^^^^^^^^^^^
 (1) Do you wish your answers to remain:
 
 (c) Full Name
 Rabbi Avraham Feld
 ^^^^^^^^^^^^^^^^^
 (2) Which Israelite Tribe do you most identify with?
 ====
 Answer:
 Maybe Judah, ( I never really thought about it)
 Judah is a generic term. Mordecai was from the Tribe of Benjamin but was referred to as a "Yehudi" i.e. from  Judah.
  Esther (ESV) 2:
 5 Now there was a Jew [Hebrew: "ish Yehudi" literally "man of Judah"] in Susa the citadel whose name was Mordecai, the son of Jair, son of Shimei, son of Kish, a Benjaminite. 
 ^^^^^^^^^^^^^^^^^
 (3) Out of the Tribes Listed below please mark in order of preference the FIVE that most interest you.
 Levi
 Benjamin
 Joseph
 Judah
 ====
 Answer:
 ^^^^^^^^^^^^^^^^^
 (4) What is Your Name?
 ====
 Answer:
 Rabbi Avraham Yonah Feld
 ^^^^^^^^^^^^^^^^
 (5) What is Your Ancestry?
 (a) Father
 Jewish Judges (Rabbinical Dayanim)
 ====
 Answer:
 ============
 (b) Mother
 Jewish from England
 ====
 Answer:
 ^^^^^^^^^^^^^^^^^
 (6) Where do you live?
 ====
 Answer:
 Israel
 ^^^^^^^^^^^^^^^^^
 (7) What is your profession?
 ====
 Answer:
 Rabbi - Education and Social Welfare Activist and Researcher
 ^^^^^^^^^^^^^^^^^
 (9) Do you strongly believe you are descended from Israel? Or are you just mildly interested in the possibility?
 ====
 Answer:
 Yes
 ^^^^^^^^^^^^^^^^^
 (10) If you do believe you are descended from Israel is there one single factor you can mention that initiated this belief?
 ====
 Answer:
 Born Jewish to a Jewish family
 ^^^^^^^^^^^^^^^^^
 (11) Which of the following would you consider the most important in leading to an identification with this message:
 Instinct; Bible; Contemporary Events; Historical Proofs; Religious Experience; Brit-Am Writings; Identification with Jews; Sympathy with the State of Israel; Other.
 ====
 Answer:
 Biblical Passages regarding the return of the Lost Ten Tribes.
 Meeting Gentiles I felt to be fellow Israelites.
 Blessing from Rabbis to pursue this interest.
 All this was enhanced and intensified after making acquaitance with Brit-Am teachings and research.
 Joseph in Egypt sustained the other Tribes, Joseph today should help get the message out more than is the case.
 ^^^^^^^^^^^^^^^^^
 (12) What could be done to enhance the Presentation of this issue?
 ====
 Answer:
 More money to operate with.
 For instance
 Christian Zionists receive much publicity and are successful partly because of their well-financed Public Relations operation.
 ^^^^^^^^^^^^^^^^^
 (13) Do you find our message convincing?
 ====
 Answer:
 Yes.
 ^^^^^^^^^^^^^^^^
 (14) What do you particularly like about our message?
 ====
 Answer:
 Loyalty to the Eternal Nation of Israel Message that received the Torah and which Judah still clings to.
 ^^^^^^^^^^^^^^^^
 ^^^^^^^^^^^^^^^^
 (16) What would like to see more of?
 ====
 Answer:
 More lectures from Yair Davidiy.
More sophistication in the presentation.
 ^^^^^^^^^^^^^^^^
 (17) Do you accept the Brit-Am Criteria [6224] for determining which Peoples Belong to Israel?
 https://hebrewnations.com/hebrewn/7wonders.html
 https://hebrewnations.com/articles/biblical-proof/criteria.html
Answer: 
 Yes. They are consistent with reality.
 ^^^^^^^^^^^^^^^^
